"Vaccinatiecentrum Zwevegem drukt play-knop in".

Geplaatst op 13-02-2021

Het vaccinatiecentrum in Zwevegem is er klaar voor. De eerste vaccins worden op 22 februari verwacht. Dat betekent dat vanaf volgende week alles grondig wordt uitgetest. Daarna krijgen 29.000 inwoners de kans om zich te laten vaccineren, te beginnen met, conform de vaccinatiestrategie, de +65-jarigen.

"Fietszone vanaf 22 februari van kracht: Geen overgangsperiode meer, de politie kan meteen beboeten".

Geplaatst op 04-02-2021

De belijning wordt aangebracht voor de fietszone in Zwevegem. 18 straten zullen er een aaneengesloten fietszone van zo’n 6km vormen. De fietszone gaat van kracht vanaf 22 februari, en er wordt meteen gecontroleerd én gesanctioneerd. “We hebben méér dan genoeg geïnformeerd op voorhand, en het zal duidelijk zichtbaar zijn ook”, zegt schepen van Mobiliteit Marc Desloovere.

"Gemeentebestuur van Zwevegem werk aan een bufferbekken van 8.000m³".

Geplaatst op 13-01-2021

Samen met de provincie en aannemer Devagro, werkt het gemeentebestuur van Zwevegem aan een bufferbekken van 8.000m³ en een bijkomende groene omgeving aan de Slypebeek op de Kappaertwijk.

"Gewijzigde verkeerssituatie in centrum van Zwevegem".

Geplaatst op 08-01-2021

In het kader van het goedgekeurd parkeer- en circulatieplan en fietszone centrum Zwevegem werd de verkeerssituatie gewijzigd in de Sint-Niklaasstraat en St-Amandstraat.

"Team Samen Voor Zwevegem wenst iedereen een prettig Kerstfeest en een gezond 2021".

Geplaatst op 23-12-2020

Met een hoopvolle en positieve boodschap houden we eraan iedereen een zalig Kerstfeest en een gelukkig maar vooral een gezond 2021 toe te wensen.

"Stuur een Hartverwarmend kerstkaartje voor bewoners woonzorgcentrum".

Geplaatst op 19-12-2020

Marc Claeys (SAMEN!), schepen van zorg : "Het Lokaal Bestuur van Zwevegem lanceert een oproep naar de inwoners van Zwevegem om massaal een wenskaart te sturen naar het wzc in Zwevegem en Marialove in Heestert. Met dit kleine gebaar willen we de bewoners en het personeel laten weten dat we aan hen denken en steunen  in deze feestperiode."

"Zwevegem schenkt KWALI-TIJD aan het personeel van WZC Sint-Amand".

Geplaatst op 07-12-2020

Onze mensen presteren vele overuren en staan onder enorme druk. Na een lange dag , wacht thuis nog de zorg voor gezin en de normale gezinstaken. Daar willen wij als bestuur iets aan doen. Geen extra centen, daarvoor kijken we naar het Vlaamse niveau. Neen, we geven hen tijd, KWALI-TIJD!”

eerste 2 volgende laatste
Archief